25.07.2024
Конференція регіонального осередку неонатологів України в Полтавській області
25 липня полтавські неонатологи зібрались на конференції щоб покращити свої знання, поділитися новітніми напрацюваннями і, звичайно, поспілкуватися. Регіональна команда Мегакому завжди у центрі таких подій!
18.05.2024
День Вишиванки 2024
16 травня – День вишиванки! В цей особливий день наша команда традиційно приєднується до святкування і вбирається у вишиванку, щоб вшанувати нашу унікальну культуру та національну спадщину! Навіть у непрості часи ми продовжуємо берегти цю дорогу традицію, яка є символом нашої єдності та гордості!
14.05.2024
Медичний форум “Проблеми інфекцій в неонатології”
10 травня, завдяки медичному форуму “Проблеми інфекцій в неонатології”, який організувала кафедра педіатрії №1 Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова, Мегаком мав можливість спілкування з лікарями, які першими зустрічають малюків у цьому світі. Ми пишаємось можливістью допомагати у профілактуванні та ліквідації проблем найменших жителів нашої країни.
26.04.2024
“Коморбідний ендокринологічний пацієнт”
22 квітня 2024 року компанія Мегаком виступила партнером медичного форуму «Коморбідний ендокринологічний пацієнт». В рамках форуму було проведено майстер-клас «Особливості нейрореабілітації у пацієнтів з коморбідною ендокринною патологією», а також сателітний симпозіум «Актуальні питання фармакотерапії в ендокринології».
25.04.2024
Резніковські читання 2024
18-20 квітня за підтримкою компанії Мегаком відбулася Науково-практичної конференція з міжнародною участю «Новітні технології в педіатричній науці, практиці, сімейній медицині та освіті», присвячена пам’яті академіка Б.Я. Резніка. Основна наукова ідея конференції – обговорення та оптимізація спеціалізованої медичної допомоги дітям з питань профілактики, діагностики, раціональної фармакотерапії з позиції доказової медицини...
Сторінка 1 із 17